bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_8
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_9
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_10
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_5
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_4
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_3
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Bumbu Cabe Icom Square menyajikan makanan indonesia rasa yang sedap dan sambal boleh pilih suka hati dan unlimited tambah sambal yang paling rare sekali… Biasa kedai tambah sambal caj… Bumbu Cabe Icom Square korang boleh tambah berapa kali pun sambal takde masalah takde kena caj pon…

Bagi peminat sambal macam admin memang ini sangat2 “awesome” beb! Dah beberapa kali admin ke sini… Dan 2 kali admin ulang sambal unlimited ini memang best… –> Restoran Bumbu Cabe Icom Square

Terdapat pelbagai jenis makanan disini antaranya ialah ikan terbang,gepok (macam keropok),karedok,semor singkong,tempe becam (tempe saiz super besa),ayam cabe ijo (giler pedas ni),sambal bomba (mungkin sebab korang kena simbah guna pili bomba selepas makan sebab memang pedas huhu),sambal tomat…

Nasi yang admin recomended ialah nasi asin iaitu gabungan nasi beras wangi & telur masin… rasanya sungguh enak terbawa-bawa ke dalam mimpi… serius…

Nak tahu harga nah ni dia menu dia.. Recomended korang amik pakej instead amik satu-satu… Lebih jimat gitu… 😀

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_6
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_2
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

bumbu_cabe_icom_square_kuching_sarawak_7
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

PS : Admin dibelanja tauke Bumbu Cabe ni cendol! aishhh tau ke kite blogger? 😀