• Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

[ JUALAN MEGA HIJAB BUTIK ALMAS, 1 MAC – 31 MAC 2017 ]

[ 10,000 KOLEKSI TUDUNG & SHAWL SERENDAH RM5 PERLU DIHABISKAN SEGERA ]

Yeayyy… tak lama lagi dah gaji kan? Jadi agak-agaknya boleh ke nak pergi beli-belah hujung bulan ni? Tapi pening juga untuk mencari tempat beli belah yang boleh berjimat sambil bergaya?

Tak payah pening-pening, tak payah runsing-runsing… Butik Almas kan adaaaa~ Biar kami selesaikan masalah anda!

Pelbagai koleksi pakaian, tudung, shawl, aksesori dan macam-macam lagi boleh anda dapatkan di Butik Almas sebab kami akan mengadakan JUALAN MEGA HIJAB BUTIK ALMAS bermula 1 MAC HINGGA 31 MAC 2017!

Rekaan baru dan terkini, harga pulak meletop sampai anda boleh pengsan! Kalau anda datang, lebih dari dua tiga beg anda akan bawa balik! Ini SERIUS!

[ JANGAN DATANG KALAU ANDA TAK MAHU… ]

[+] TAWARAN HARGA MURAH GILA! Bayangkan kalau kami berikan harga runtuh RM5 untuk shawl… tak ke gila namanya tu? Gila ke gila?

[+] 10,000 KOLEKSI UNTUK DIMILIKI! Semua koleksi terkini di bawa masuk SETIAP HARI di seluruh cawangan-cawangan kami bagi memberikan kepuasan kepada anda!

[+] KOLEKSI YANG MENAWAN! Kami bawa masuk hanya yang terbaik, yang cantik, yang menawan sahaja! Kami nak pastikan anda keluar dengan happy!

[+] JOIN SHAWL PARTY! Buat peminat-peminat shawl yang tua atau muda tu, jom sertai BUTIK ALMAS SHAWL PARTY yang bakal berlangsung pada 24 Mac di Wisma Almas Samarahan dan 25 Mac di Majma’ Mall. Datang, dan dapatkan 1,001 pilihan shawl, aktiviti-aktiviti seperti tutorial makeup, tutorial hijab dan contest menarik pun ada! Dan dengar ceritanya ada offer terbaek dari ladang pada hari tu!

[+] MENANG PAKEJ UMRAH! Tahu tak kami sedang adakan peraduan SHOP & WIN… kami tawarkan hadiah mega PAKEJ UMRAH untuk seorang pemenang, dan 9 lagi HADIAH UTAMA untuk #AlmasLovers! Jadi kena datang dan beli belah sekarang, mana tahu rezeki anda untuk dapat hadiah-hadiah menarik!

Apa lagi, terus kunjungi semua cawangan Butik Almas di lokasi berikut :

WISMA ALMAS SAMARAHAN
9 pagi hingga 9 malam
082 662185

BUTIK ALMAS MAJMA’ MALL
10 pagi hingga 10 malam
082 507008

BUTIK ALMAS BOULEVARD SHOPPING MALL
10 pagi hingga 10 malam
082 450849

Takkan nak tunggu je kan… Jumpa anda di seluruh cawangan Butik Almas, dan kita borong sakan sampai lengis!

Sila like, share & tag kawan-kawan anda

P/S : Dah shopping jangan lupa join SHOP & WIN… kalau nak menang pakej Umrah.

Promosi akan berakhir tak lama lagi…kunjungi Butik Almas sekarang!

#JualanMegaHijab
#ButikAlmas