Seoul Garden di Vivacity Megamall Kuching Sarawak ini, anda dihidangkan dengan makanan Korea yang mengasyikkan. Servis disini terbaik dimana semua staff friendly boleh senyum2 sambil jawab dengan penuh sopan ketika ditanya.

Namun kerana agak ramai orang selalu makan disini adalah digalakkan untuk awal-awal reserved supaya anda tidak kecewa sampai2 takde meja kosong. So awal-awal call untuk tempah ya.

Harga makanan Buffet suka hati makan disini ialah RM52 seorang… Sebab saya ambil pakej beserta air unlimited refill sekali. Jadi boleh minum puas-puas dan makan puas-puas. Tapi cuma 2 kali aku refill dan rasa rugi pulak adeyyy…

Berikut ialah menu serta harga makanan di Seoul Garden Vivacity Megamall Kuching Sarawak. Aku tau korang pasti nak check “price” dulu sebelum pergi kan… Ni ha aku snap dah…