seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Seoul Garden Vivacity Megamall Kuching Sarawak

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_3
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_2
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_4
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_5
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_9
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_8
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_7
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_6
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_10
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_11
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_12
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Seoul Garden di Vivacity Megamall Kuching Sarawak ini, anda dihidangkan dengan makanan Korea yang mengasyikkan. Servis disini terbaik dimana semua staff friendly boleh senyum2 sambil jawab dengan penuh sopan ketika ditanya.

Namun kerana agak ramai orang selalu makan disini adalah digalakkan untuk awal-awal reserved supaya anda tidak kecewa sampai2 takde meja kosong. So awal-awal call untuk tempah ya.

Harga makanan Buffet suka hati makan disini ialah RM52 seorang… Sebab saya ambil pakej beserta air unlimited refill sekali. Jadi boleh minum puas-puas dan makan puas-puas. Tapi cuma 2 kali aku refill dan rasa rugi pulak adeyyy…

Berikut ialah menu serta harga makanan di Seoul Garden Vivacity Megamall Kuching Sarawak. Aku tau korang pasti nak check “price” dulu sebelum pergi kan… Ni ha aku snap dah…

Taaaaaaaarraaaaa…..

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_13
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_17
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_16
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_15
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_14
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_18
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_19
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_20
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_21
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_24
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_23
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_22
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

seoul_garden_vivacity_megamall_kuching_sarawak_25
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Kalau nak amik set macam ni pon boleh sebab korang tak payah la macam aku susah2 masak dan berbau masakan bila pulang huhu…