serapi_virgin_coconut_shake_1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Terus terang ketika pergi ke Telaga Air lalu di hadapan Serapi Virgin Coconut Shake, saya langsung tak minat nak singgah pun.

serapi_virgin_coconut_shake_2
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Minat tu timbul apabila berkursus bersama seorang rakan dari Melaka yang kata “Coconut Shake” disitu terbaik daripada Melaka yang dia pernah rasa. Di Melaka femes dengan Coconut Shake kot… Dia boleh kata Sarawak ada lebih baik dan aku tak tahu??? Hmmm…

serapi_virgin_coconut_shake_4
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

 

Jadi sebagai orang Sarawak agak tercabar juga ketika itu kerana tak pernah try. So saya try la juga walaupun terpaksa berbaris dan menunggu dalam 30 minit sebab ramai yang order beb…

serapi_virgin_coconut_shake_5
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Tepi jalan je kedai, tapi ramai singgah nak beli Coconut Shake dia… Pelik tapi benar…

serapi_virgin_coconut_shake_6
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • Yahoo Mail
  • LinkedIn
  • Blogger

Rasa Coconut Shake disini lemak manis berkrim kerana bila masuk mulut ia rasa seperti lemak2 seolah2 korang makan Virgin Coconut Oil… Tak tahu la diorg ada letak ke x… Sebab x tanya… Tapi sedap