Bumbu Cabe Icom Square Kuching Sarawak

Bumbu Cabe Icom Square menyajikan makanan indonesia rasa yang sedap dan sambal boleh pilih suka hati dan unlimited tambah sambal yang paling rare sekali… Biasa kedai tambah sambal caj… Bumbu Cabe Icom Square korang boleh tambah berapa kali pun sambal takde masalah takde kena caj pon… Bagi peminat sambal macam admin memang ini sangat2 “awesome”…Read More

Bumbu Cabe Restaurant Icom Square

Bumbu Cabe Restaurant merupakan sebuah restoran makanan Indonesia yang menyediakan makanan yang terbaik dari indonesia khas buat anda. Makanan disini agak “mahal” dimana total up semua makanan ini ialah RM330… Botak kepala i… Hehe…Tapi demi family tersayang no probs… Semoga murah rezeki belanja family makan… Kan kunci rezeki itu mengembirakan family 😀 Tetapi berbaloi untuk dinikmati…Read More